zaterdag 14 februari 2015

Geen goede timing

Hectisch
Het was een bizar hectische week de afgelopen week. Het begon maandag al met een melding via woningnet dat ik op 1 sta voor een één kamer flat in Utrecht. Komende maandag ga ik hem al bezichtigen. Reuze spannend natuurlijk, als ik hem wil en ze accepteren mij als huurder ga ik over niet al te lange tijd verhuizen…! Ik verheug me er op om weer mijn eigen huisje te hebben.


Date
Diezelfde dag had ik 's middags na school een afspraakje met een jongen/man die ik had ontmoet via Twoo. De afgelopen twee weken had ik hem beter leren kennen via Skype en ik voelde me aangetrokken tot hem. We hadden een fijne middag samen en hij vroeg me of ik een relatie met hem wilde aangaan. Hier zei ik volmondig ja op. Ik spring nu eenmaal graag in het diepe.


Te veel
Het einde van de week begon het echter allemaal zijn tol te eisen. Ik was vrijdag doodmoe op mijn stage. Ik vind het heel vervelend als ik niet helder kan functioneren op mijn werk. Gelukkig werkte ik samen met mijn praktijkbegeleider en hadden we een rustige ochtend met de mensen waardoor ik het toch kon volhouden tot 16:00. Ik liep echter op mijn tenen. Nee, dit ging ik op deze manier niet redden. En school en stage, mijn vrienden een vriendje en binnenkort verhuizen. Voor een normaal mens is dit al (te) veel maar voor mij helemaal.


Te vroeg
Nu zijn de omstandigheden er voor ons beiden niet naar om een relatie op te bouwen met elkaar. Ik ben niet de enige die het moeilijk heeft. Soms ontdek je juist door relaties aan te gaan dat het eigenlijk nog te vroeg is. Aan de ene kant wil ik zo graag weer iets nieuws beginnen maar het is niet de juiste tijd nu.
Dit was nog een keer een goede reminder voor mij dat ik eerst de tijd voor mezelf mag nemen die ik nodig heb. Ik ga gewoon verder met school en stage en binnenkort mijn eigen leventje weer opbouwen in mijn nieuwe huisje. Alles heeft de juiste tijd nodig dat is wat ik hiervan geleerd heb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten