zaterdag 9 november 2013

Afrondingsperiode

Zaterdag 9 november
Het is een drukke tijd geweest. We hebben net een verbouwing bij ons thuis achter de rug en tussendoor loopt alles ook gewoon verder. Met regelmaat vraag ik me af of ik het allemaal wel aan kan. Het is behoorlijk veel wat er op me af komt. De dagen gaan snel en zitten voller. Ik moet alles goed plannen en zorgen dat ik het overzicht behoudt.

Een chaotische week
Afgelopen week heb ik een behoorlijk chaotische week achter de rug. Maandag naar school, dinsdag was ik vrij maar toen gingen de ramen er in de woonkamer en achterkamer uit. Het was behoorlijk koud in huis en erg lawaaiig. Daarna kon ik eindelijk alle verbouwingsstof schoonmaken dus had ik weinig rust. De rest van de week moest ik gewoon werken. Gister had ik erg veel last van mijn kies dus moest ik savonds na mijn werk nog gauw naar de tandarts. Helaas moet er weer een kies uit maar dat is weer een ander verhaal.

Stuiterig
Vandaag was het ook weer een drukke dag. We gingen op weg naar Zeewolde, daar woont Rianne op een zorgboerderij. Het is leuk om te filmen daar. Er zijn koeien en paarden en veel andere dieren zoals honden, katten en konijnen. Afgelopen week was ik wel even bang dat ik niet voldoende energie zou hebben om alles aan te kunnen maar het is me toch gelukt! Vandaag stond ik zelfs op met een stuiterig gevoel. dan weet ik al dat ik erg druk zal zijn. Het is natuurlijk spannend allemaal.

Prikkels
Ik probeer wel mijn rust te bewaren om het vol te kunnen houden, want er gaat natuurlijk veel energie in zitten in al dat gestuiter. Maar omdat ik het tegelijk heel leuk vindt allemaal en veel prikkels krijg is het voor mij erg moeilijk. We hebben de laatste opnames gemaakt voor ons project. Ik ga er niet te veel over vertellen wel dat het erg leuk was om het te doen. Het is veel werk, maar je krijgt er een hoop voor terug!

Trots
Ik ben heel benieuwd hoe iedereen het zal vinden op 22 november. Vorig jaar kregen we voor onze informatieve film een staande ovatie. Dat was ook erg leuk om te maken.
Ik zal hier de link nog even geven van de film dan kunnen de mensen die deze blog volgen de
film van vorig jaar nog een keer zien. Ik ben trots op wat we allemaal doen en hebben bereikt met elkaar!

https://vimeo.com/54368566

Geen opmerkingen:

Een reactie posten